Fotoblog  Jan-Willem van Rijs

Foto’s Bestellen

Via deze online-bestelpagina treft u de foto’s aan die voornamelijk gepubliceerd zijn op mijn website, Facebookpagina of anderszins door mij zijn gemaakt. Vanaf 22 juli 2016 heb ik mij aangesloten bij OYPO foto verkoopdienst.

Hoe kunt u één of meerdere foto’s bestellen ?

Op eenvoudige wijze kunt u snel en direct een afdruk bestellen van uw foto(’s) naar keuze. U klikt hierbij op de foto van uw keuze waarna er aan de rechterzijde van selectievenster zal verschijnen. Hierbij krijgt u diverse mogelijkheden en kiest u o.a. de door u gewenste afmeting, etc. Nadat u de order heeft voldaan zal deze, normaal gesproken, binnen een paar werkdagen (m.u.v. het weekend) worden bezorgd. E.e.a. is wel afhankelijk van de drukte bij de drukkerij.

Hoe kunt u één of meerdere digitale fotobestanden downloaden ?

Tevens is het mogelijk om de foto(‘s) als digitaal fotobestand te downloaden. Downloaden kunt u doen door de foto(‘s) in het album te selecteren en vervolgens aan de rechterzijde de keuze te maken onder “Downloads”. Nadat u, b.v. via iDeal, het winkelwagentje heeft afgerekend verschijnt er direct een scherm én ontvangt u een link waar u de foto(‘s) rechtstreeks kunt downloaden. Zo heeft u de fotobestanden dus binnen een minuut in huis.

Nog meer mogelijkheden…….. print de door u gekozen foto op diverse cadeau-artikelen !

Naast de foto-afdrukken en digitale fotobestanden, is het ook mogelijk om de foto’s op fotoproducten te laten afdrukken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld: canvas, aluminium, mokken, T-shirt, schort, puzzels, etc.  Uiteraard is dit niet alleen leuk voor uzelf maar zeker ook om iemand anders dit cadeau te doen !

Disclaimer voor bestellingen via Oypo

Voor alle bestellingen via deze pagina geldt: de complete afhandeling van een bestelling (de afdruk, betaling & verzending) is een rechtstreekse overeenkomst tussen de drukkerij van Oypo en de klant. Hierbij heb ik geen enkele bemoeienis en ben ik dan ook niet verantwoordelijk, en eventueel aansprakelijk, voor eventuele fouten, vermissingen of ander ontstaan ongemak of geschil.oypo-logo-moos-ontwerp-368x328

Indien er een geschil is, kan ik altijd bemiddelen.

Klik op het logo om naar de pagina van OYPO  te gaan